Over ons

Dierenliefde

Ons gezin heeft een bed & breakfast (www.het-vuchterhof.be) waar we onze liefde voor dieren hebben omgezet in een menagerie. Het begon met een hond en een kat, maar al snel voegden zich meerdere katten en honden bij ons.

Daarnaast hebben we ook nog kippen, schapen en geiten die we gebruiken om ons gras kort te houden. Hierdoor zijn wij zeer betrokken bij het fokken van onze labradoodles en we vinden het belangrijk om de pups op te voeden in een liefdevolle en gezinsgerichte omgeving. Wij geloven erin dat de eerste weken van de pup in het nest cruciaal zijn voor de socialisatie en ontwikkeling van de pup. Daarom zorgen we ervoor dat de pups veel tijd doorbrengen met ons en onze andere huisdieren, zodat ze wennen aan verschillende situaties en geluiden.

Het fokken van doodles is voor ons een hobby die we met veel passie en toewijding uitvoeren. We willen de kwaliteit van het ras waarborgen en zorgen voor gezonde en sociale pups. Onze honden worden getest op erfelijke afwijkingen en we selecteren zorgvuldig de beste combinaties om te fokken.

We zijn trots op de manier waarop we onze honden en pups behandelen en we vinden het belangrijk om onze liefde voor deze prachtige honden te delen met anderen. Daarom vinden we het geweldig om onze gasten te verwelkomen met onze doodles en hen te laten kennismaken met deze geweldige honden. 

Nestje

Bij elke geboorte van een nestje Australian Labradoodles, houden wij één of twee puppies aan die we kunnen inzetten voor onze fokprogramma's. We willen ervoor zorgen dat onze honden genoeg tijd hebben om te herstellen tussen elke bevalling door, daarom fokken we maximaal 3 tot 4 nestjes met onze honden.

Als u geïnteresseerd bent in een puppy van ons, dan nodigen we u graag uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we bespreken wat u van ons verwacht en wat wij van u verwachten. Als er een klik is tussen ons, dan komt u op een wachtlijst te staan. We openen de wachtlijst pas wanneer we binnenkort een nestje verwachten.

We werken met een koopcontract dat u van tevoren kunt lezen. Als u akkoord gaat met het koopcontract, vragen we een voorschot van 300 euro om een plekje op de wachtlijst te reserveren. U kunt een voorkeur aangeven voor een pup, maar we kunnen niet altijd garanderen dat u deze krijgt. Uiteindelijk beslissen wij welke pup u krijgt.

Als de puppy drie weken oud is en er geen complicaties zijn in het nest, dan kunt u een afspraak maken om bij ons op bezoek te komen en de pups te zien.